Smertebehandling: Brenn smertene dine en gang for alle med riktig behandling!

Kroniske smertestillende midler og løsninger i Danmark

Fungerer CBD For Min Kroniske Smerte-tilstand?

En epidemi av kronisk smerte og løsningen: 20% er perfekt når du leter etter en god pris på t-skjorter. Det er også det perfekte stedet å være i henhold til Paretos prinsipp. Men i tilfelle kroniske smerter er det et problem som må løses så snart som mulig. 20% av alle danskere vil oppleve kronisk smerte i løpet av livet. 1 av 5 er ikke lenger bare en patetisk anmeldelse på Yelp. Det er en tilstand som plager millioner av mennesker. Det har en tendens til å være et svar på andre problemer som leddgikt. Når det ser ut, varer vanligvis komo opp til tre måneder.

Danmark

Men hva kan gjøres med denne indre lidelsen? Hvordan frigjør vi danskere for noe som får det daglige til å føles som om du gir elendigheten til ditt eget selskap? Vel, først må vi fokusere på symptomene for å være sikre på besøket. De fleste som lider av kronisk smerte rapporterer at de er veldig slitne hele dagen. Det meste av dette skyldes at smertene holder dem oppe om natten. De sliter vanligvis hele dagen etter en lang måned med lange netter. Det er også veldig vanlig opplevelsen noe som føles som pinner og nåler blir tvunget gjennom hele kroppen din. Med unntak av noen teknikker på neste nivå, gir denne følelsen vanligvis store mengder ubehag som varer mye lenger enn de burde. En annen ting å huske på er at selv om jeg uttalte at smertene ofte varer opptil tre måneder, er det mange tilfeller der smertene kan skape et permanent opphold uten pass. Så nå som vi kjenner symptomene, kan vi ta i bruk flere av årsakene.

Seriøs skade

Enhver type alvorlig skade som forårsaker alvorlig nerveskade eller ubehag i hele kroppen, kan potensielt føre til kroniske smerter. For eksempel vil fibromyalgi, en tilstand som best beskrives som utbredt muskel- og skjelettsmerter, nesten uunngåelig føre til mange års kronisk smerte. En annen uheldig hendelse som kan føre til kroniske smerter er kreft. Kreft forårsaker problemer med immunforsvaret ditt, og nervene har en tendens til å ta et enormt slag av dette. Sensorisk smerte vil sende falske signaler til hjernen din som får deg til å føle smerte når det er unødvendig. Smerter er noe som kan læres og huskes, som er en av de viktigste synderne av kronisk smerte. Så, her er spørsmålet, hva kan vi gjøre som ikke krever å konsumere store mengder reseptfrie medisiner? Jeg er glad for at du spurte.

Finn det som fungerer best

Det viktigste er å finne en naturlig flyt for deg selv. Å holde et solid tempo vil gå langt mot din bedring. Som vi sa tidligere, er tankesettet ditt en viktig bidragsyter til mengden smerte du føler, så du har lært kroppen din å slappe av ved å fortelle deg at du er avslappet. Men handlinger snakker høyere enn ord. Det er viktig å bevege seg som om alt er under kontroll og ikke presse deg selv for hardt. Meditasjon kan hjelpe deg med å lære å slappe av i tankene og kroppen din samtidig. Det er også viktig å ha et sunt kosthold. Sørg for at alle daglige vitaminer blir konsumert gjennom maten du velger å spise, slik at kroppen din får alle de nødvendige næringsstoffene. Du kan også ta med noen øvelser hvis legen tillater det. Noen lette strekninger for å få blodet til å strømme kan ta deg en lang vei å komme langt. Men jeg vil fokusere på noen av oppmerksomhetsaktivitetene du kan ta del i fordi det er hoveddelen av problemet.

Kognitiv atferdsterapi

CBT eller kognitiv atferdsterapi er en vanlig psykologisk praksis som gjør underverker for de som lider av kronisk smerte. Den lærer pasientene hvordan de skal oppfatte og svare på smertene på en helt annen måte. Det er virkelig sinn i saken i dette tilfellet, fordi det setter pasienten over det han eller hun føler. Bare tanken på å ha kontroll over noe som har forårsaket mye smerte i livet ditt, er begynnelsen på en god ting i kronisk smerteutvinning. Spis riktig, leve riktig og tenk riktig. Gjør disse tingene, så vil du være godt på vei til bedre dager.


6 kommentarer

 • Oskar Juhl

  september 2, 2020

  Jeg ble operert for å fjerne kreftsvulst i tykktarmen og går for øyeblikket gjennom utvinning. Dessverre går ikke utvinningen nesten like bra som jeg hadde håpet da operasjonssnittene forårsaker intense smerter opp og ned i mitt nedre del. Sykepleierutøveren ga meg Advil og fortalte meg at smertene er normale, men det skal føles bedre om 7-8 dager.

  Svar
 • Victor Madsen

  september 3, 2020

  Kroniske tilstander kan være utfordrende å leve med, og kroniske smerter kan være svekkende. Selv hadde jeg kroniske smerter fra et operasjonssted i løpet av et tiår eller så. Å være en smertetolerant person var jeg tilbøyelig til å ignorere kjedelig bankende, eller utstråle, eller skyte nervesmerter fra det første følelsesløse kirurgiske snittet. Det er imidlertid ikke alltid et godt valg, og episoder med betydelig nervesmerter gjorde meg mindre hyggelig og effektiv på arbeidsplassen og hjemme. Å leve med kroniske smerter kan ha en negativ effekt på humør og livskvalitet, og muligens være en indikasjon på andre vesentlige problemer. I ettertid vil jeg foreslå når det er mulig å bringe langvarig smerte etter kirurgi under oppmerksomhet fra en medisinsk leverandør.

  Svar
 • Borge Frederiksen

  september 5, 2020

  Å leve med kroniske smerter er veldig utmattende. Så mange ting å ta i betraktning når hodepinen begynner – planendring, tap av energi osv … Selv om flere faktorer hjelper til med å dempe smertene som søvn, ernæring og trening, eliminerer det ikke smerten og effekten den har på hverdagen. Når du har en familie, spesielt barn å ta vare på, blir kroniske smerter en unødvendig belastning. Medisin hjelper til med å redusere smertene og demper dem noen ganger, men trettheten forblir. Å vente på neste smerte kan være latterlig og følelsesmessig tappende.

  Svar
 • Lasse Carlsen

  september 6, 2020

  Jeg har hemorroider, og de ødelegger det daglige livet mitt. Hver gang jeg tar en bollebevegelse, river de opp og blør. Jeg bruker en gel for å lindre smertene og forhindre at anusen lekker.

  Svar
 • Lennart Jepsen

  september 6, 2020

  Jeg lider av alvorlig leddgikt i ryggen og hoftene. Jeg taklet det i to år, og det utviklet seg til det punktet at jeg måtte begynne å ta flere medisiner, inkludert prednison. Jeg vet ikke hva som er verre, kroniske smerter eller behandling. Alle medisinene hjelper til en viss grad, men smertene er alltid der. Hvis jeg kan svømme, hjelper det, og jeg har et svømmebasseng, men om vinteren er det ubrukelig. Vintermånedene er brutale, men du lærer å klare det beste du kan.

  Svar
 • Leon Munch

  september 7, 2020

  Å gutt, jeg har leddgikt … og jeg er bare 23! Problemet med dette er at det hindrer meg i å gjøre mye i hverdagen min. Det ville være annerledes Hvis jeg ikke trengte mange hobbyer som krevde aktivitet, eller bruk av leddene mine. Jeg har funnet ut at det til og med er vanskelig å skrive noen ganger, så selv å skrive dette var en kamp!

  Svar

Skriv et svar