Fremskritt i behandlingen av prostatakreft: Det du trenger å vite

Farligt PSA-niveau

Prostatakreft har blitt et veldig stort problem for menn. Prostatakjertelen er et organ som bare finnes på innsiden av hannene.

Det er mange årsaker til prostatakreft, men det er et medisinsk problem som rammer millioner av menn hvert eneste år.

bestemmelser

For å avgjøre om du har prostatakreft, må legene bruke et kamera for å se på endetarmen og finne prostata. En lege eller lege vil avgjøre om det er cyster eller vekster som kan vise seg å være skadelige for helsen din.

Leger som spesialiserer seg på å oppdage denne kreftformen, ser etter vekster som kan være kreft. Kreftceller er celler som kan vokse ukontrollert, som kan spre seg over resten av kroppen.

Derfor kan det være veldig farlig for menn å ha denne formen for kreft. Disse kreftcellene i prostata som vokser og tar over resten av kroppen, er de samme cellene som hjalp prostata til å fungere!

Selv om det er vekst i prostata, betyr det ikke at de er kreft. De kan være godartede vekster, noe som betyr at mastene til celler ikke er kreftformige eller ondartede. Godartet vekst anses ikke for å være en direkte fare for pasientens liv slik kreftceller ville være.

Godartede celler prøver ikke å invadere de andre vevene i kroppen din. Kreftceller sprer imidlertid DNAet sitt i kroppen, og det er grunnen til at den aggressive kreftformen kan føre til død. Disse cellene jobber for å konvertere alle andre celler til kreft. Kreftformede celler kan spre seg raskt ved å replikere.

Dermed er det viktig å få regelmessige kontroller for å forhindre uønsket vekst i prostata eller andre steder i kroppen. Dessverre kan de minste klumpene i kroppen være kreftceller.

Antibiotika og kreftbehandling

Når det gjelder kreft og ideen om å bruke antibiotika for å behandle kreft, er et stort spørsmål som stilles om antibiotika eller immunforsvaret som helhet kan bekjempe kreftcellene. Dessverre kan ikke antibiotika behandle kreft.

Kreftceller og normale kroppsceller fungerer det samme. Så hvis en pasient tok antibiotika for å bekjempe kreftcellene, ville sluttresultatet være å drepe dine normale celler.

Den andre løsningen som folk tenker på, og som er helt feil, er forutsetningen om at immunforsvaret kan bekjempe kreftcellene .

Kreftceller er de samme som normale celler i denne forbindelse. Kroppens immunsystem er ikke i stand til å oppdage hvordan de kan være farlige for kroppen. Immunsystemet ser kreftceller som de samme som normalt fungerende.

Kroppen kan ikke bekjempe kreften med medisin eller antibiotika. Og behandlinger for prostatakreft varierer. Behandlinger som er utviklet og anvendt vil avhenge av kreftcellens aggressivitet og stadiet som kreftcellene er i.

Hvis den blir fanget tidlig nok, kan leger og kirurger faktisk fjerne kreftcellene før de sprer seg i kroppen. Selv om kirurgi kan være en midlertidig løsning, kan det forsinke kreftcellene som sprer seg.

Hvis det er noen kreftceller igjen i kroppen etter operasjonen, vil ikke disse cellene kunne vokse like raskt og spre seg. Imidlertid kan eventuelle kreftceller som somter etter operasjonen til slutt vokse tilbake.

Pasienter som har kreftceller i prostata vil kreve cellegift og farlig strålebehandling. Stråling er en flott måte å ødelegge kreftcellene på, men det ødelegger også de normale cellene, noe som kan vise seg å være problematisk.

Dessverre velger pasienter som gjennomgår strålebehandling et alternativ for siste utvei. Derfor er det viktig å få regelmessige prostataundersøkelser og konsultere legen din for å forhindre at slike kreftformer vises.

Mens prostatakreft vanligvis rammer menn over 50 år, er det viktig å konsultere legen din om å sette opp en plan for å få prostatabehandling og diskutere historien om prostatakreft i din nærmeste familie.

Det er viktig at din primærlege skal fange disse kreftcellene tidlig nok til å forhindre at de overtar kroppen og forårsaker overhengende død. Legene klarer faktisk å fange små vekster og behandle dem før de blir kreft.


7 kommentarer

 • Gunnar Bach

  januar 4, 2020

  PROSTATKRAFT ER KREFT AV PROSTATKLAND. PROSTATKreftkretsen er en valnøttstørrelse som bare presenteres i menn, og finner pelvisen under blæren. DE MEST FELLESE Kreftformene som utvikler seg i menn og er den tredje ledende årsaken til dødsfall i AMERIKANSKE menn. DET HAR symptomer som trøbbel urinering, redusert kraft av urinenes stramme, og benpin

  Svar
 • Arnold Borg

  januar 5, 2020

  Før diagnosen av prostatakreft hadde jeg sjelden noen gang besøkt legene for undersøkelser fordi jeg var i toppform / helse i en alder av 50. Imidlertid fikk jeg testresultatene mine tilbake på to år med den rutinemessige to år lange fysiske kontrollen. kolesterolnivået mitt var litt høyere enn normalt. Legen visste at jeg alltid har vært frisk det meste av livet, ba om mer testing, og det var da de kom til den konklusjonen at jeg kunne ha prostatakreft. Legen fanget det heldigvis i de tidlige stadiene, og jeg har vært i behandling i omtrent en måned nå. Jeg er glad for hvordan det gikk fordi det kunne ha vært mye verre.

  Svar
 • Arnold Magnussen

  januar 7, 2020

  PROSTATKRAFT ER KREFT AV PROSTATKJENTE ER EN WALNUTSTØRRET GLAND KRAFTIG KUN I MENN. PROSTATKreft KOMPRISERT NÆR ALLTID AV ADENOCARCINOMA-CELLER-CELLER SOM OPPSTÅRT FRA GLANDULAR TISSUE. DET HAR symptomer som reduserer kreften av urinstrøm, hyppig urinering, drubbing, beinpynt. PROSTAT-Kreft er en av de vanlige typene kreftformer som utvikler seg i menn og er den tredje ledende årsaken til kreftdødsfall i Amerika.

  Svar
 • Daniel Boesen

  januar 9, 2020

  Som mange menn ble jeg oppdratt til å bli macho. Jeg ble lært å aldri vise svakhet, så selv når jeg hadde vondt eller ikke hadde det bra, ville jeg bare tenkt på å gå til lege hvis det var en nødsituasjon. Vel, etter hvert som det fanget meg, og jeg betalte prisen. Jeg reiste til slutt en lege og fikk diagnosen prostatakreft. Jeg måtte få prostata fjernet. Jeg hadde spart og planlagt pensjonisttilværelse, men uventede medisinske regninger ødela sparepengene mine ganske raskt. Det er veldig vanskelig. Jeg vil ikke deprimere deg mer med min triste historie. Jeg antar at takeaway er at du aldri vet hva du har før det er borte.

  Svar
 • Tim Borup

  januar 10, 2020

  Prostatakreft er ikke helbredelig, men behandlingsbar. Mannen min fikk diagnosen for 2 år siden og hadde stråling. Dette har holdt det under kontroll, men jeg kan alltid se bekymringen i øynene hans når han går til onkologen.

  Svar
 • Henning Sloth

  januar 10, 2020

  Da jeg hadde problemer med å være intim med kona, regnet jeg med at det bare var en annen del av å bli gammel. Jeg mistenkte aldri at det kunne være på grunn av kreft. Å gå til legen for erektil dysfunksjon var pinlig, men jeg er så glad for at kona mi fikk meg til å gjøre det.

  Svar
 • Bertel Dam

  januar 12, 2020

  Jeg begynte å ta medisiner kalt "anti-androgener" for å behandle prostatakreft. Disse medisinene gjorde meg fra en rett person til å like menn. Så jeg skillte fra kona og startet et forhold til Bob, som jeg giftet meg med, og nå er vi veldig glade sammen i dag. Prostatakreft forandret livet mitt.

  Svar

Skriv et svar