Metoden og vitenskapen bak for tidlig ejakulasjon

Support

For tidlig utløsning: Vanlige erfaringer og råd

Det er flaut. Jeg vil ikke snakke om det, du vil ikke snakke om det, ingen vil tenke på det eller innrømme at det er en mulighet, men det er der, og hvis vi ikke snakker om det, så er det bare å fortsette skjer. For tidlig ejakulasjon er ekte. Når er siste gang du elsket og tenkte: "OK, er det nok tid til å få en orgasme?" Det fungerer bare ikke sånn. For mange menn kommer orgasmen tidligere enn de vil, men siden de har vært i stand til å elske en liten stund aksepterer de det bare. For de som lider mest, kommer orgasmen før samleie og ødelegger den intime tiden fullstendig. For disse mennene kan skammen være for mye å overvinne i de situasjonene, og i stedet for å fortsette å glede partneren sin og kanskje til og med nå en ny orgasme, vil menn gi opp i skam og aldri møte eller iverksette tiltak for å forbedre situasjonen.

Hva kan gjøres med for tidlig ejakulasjon

Faktum er at man kan ta grep. Sakte først. Så spent som du kan være, bare ta deg god tid og la altfor intense følelser som dukker opp bare vaske bort. Husk å slappe av, og selv om du har en orgasme, betyr ikke det at den intime tiden er over. For det andre, prøv å elske nesten hver dag. Nyheten med kjærlighet kan være en veldig kraftig trigger for mange menn, og ved å normalisere aktiviteten vil mange menn føle en redusering av prestasjonspresset. På samme måte, hvis en kveld ikke går helt som planlagt eller elskov avsluttes før en eller begge parter ønsker, vet begge partnerne at elskov vil skje stort sett hver dag, så det er en sjanse for mer moro rett rundt hjørnet. Å fjerne dette presset lar begge parter slappe av og redusere skuffelsen de kan føle i det øyeblikket deres intime tid ikke gikk som de hadde håpet eller planlagt.

Ikke bare sex

I tillegg bør partnerne bruke tid på å være intime uten å elske. Skånsomme kjærtegn, kyss og beroligende prat får partnere til å føle seg nærmere hverandre og kan øke følelsene av intim tilfredshet uten å stole helt på fysisk samhandling. Begge parter kan hente styrke fra nærheten de føler i disse tider, og deres egen selvtilfredshet blir økt, vel vitende om at det er måter å oppnå nærhet og intimitet selv uten full kjærlighet eller orgasme.

Måter å orgasme på

På det tidspunktet kan begge partnere ønske å delta i forskjellige typer glede. Oral stimulering er en måte som par nyter fysisk intimitet uten press for å få en orgasme på samme tid. Ved å bruke muntlig glede på denne måten, hvis mannen raskt orgasmer, er kvinnen ikke redd for at hun ikke får sin tur, og mannen er ikke bekymret for å gi fra seg kvinnen. Når begge parter har veldig forskjellige tider for opphisselse og orgasme enn hverandre, kan det være ekstremt gunstig å koble av tidspunktet for orgasmer på denne måten og føre til mye høyere seksuell tilfredshet og til og med til flere forelskelser. Når begge parter har hatt en orgasme før kjærlighet, blir elskovene økt, mer intens og mer tilfredsstillende for begge parter.

Å ligge sammen etter sex og forsiktig kjærtegne hverandre gjør kjærlighet mer tilfredsstillende for begge parter og får begge partnerne til å føle at de har gjort sitt for å glede den andre, og at den andre føler at de har gjort sin del også.

Tillit er nøkkelen

Når begge parter føler seg trygge på sine evner, er de mer villige til å ta risiko og prestere på en måte som fremhever kjærlighetsopplevelsen og maksimerer følelser av glede og tilknytning. Tilkoblingsfaktoren er nøkkelen i at begge parter føler tilfredshet fra kjærlighetsopplevelsen. Når det er ekte tilknytning og begge parter føler seg trygge, bærer de disse følelsene ut i verden med seg og blir betydelig mer positive, kreative og selvsikre på alle områder i livet. Til syvende og sist er dette det mest fordelaktige som kan komme ut av opplevelsen, og begge parter kan komme sterkere ut av å ha opplevd for tidlig utløsning og å ha jobbet gjennom den for å finne et positivt sted.


9 kommentarer

 • Georg Toft

  januar 15, 2020

  For tidlig ejakulasjon er et alvorlig og veldig vanlig problem for de fleste menn over hele verden. For tidlig ejakulasjon kan ha årsaker som ikke skyldes underliggende sykdom. Eksempler inkluderer individuell variasjon eller seksuell uerfarenhet. Jeg har hatt noen få ekser som har taklet dette underliggende problemet, og selv om det kan virke pinlig og ydmykende for dem, måtte de takle det. Det er selvbehandlinger som en mann kan gjøre for å lette dette problemet og vare lenger. Å bruke en ikke-benyttet lidokainspray som inneholder et bedøvelsesmiddel, kan bidra til å forhindre for tidlig utløsning. Å øve på å stoppe samleie før utløsning og deretter gjenoppta kan også hjelpe. For tidlig ejakulasjon, også kjent som ed, er orgasme og utslipp av sæd som oppstår rett før eller kort tid etter at samleie begynte.

  Svar
 • Sigurd Mathiesen

  januar 17, 2020

  Når jeg forsto at jeg hadde dette problemet, visste jeg at jeg trengte å finne hjelp. Jeg ville ikke ta piller for å tilfredsstille partneren min, og jeg visste at naturlige løsemidler og trening kunne hjelpe meg. Nå kan jeg tilfredsstille partneren min i mye større grad.

  Svar
 • Torkild Brodersen

  januar 18, 2020

  For tidlig ejakulasjon har plaget meg i årevis. Begynner som 12 åring og fortsetter hele livet. En gang tullet jeg for tidlig på hunden min og forårsaket mye nød hos meg og hele familien. Jeg skammet meg over at jeg hadde krømt så tidlig. Faktisk virket hunden til og med skuffet og løp av gårde, med halen mellom bena og klynking. Ting forandret seg da jeg møtte en ny kjæresteinteresse, den glatte praktfulle sofaen i stuen. En dag var jeg baller dypt i sofaen og ejakulert altfor tidlig. Jeg føler meg veldig trist og sofaen min var også veldig trist. Senere samme dag konfronterte familien min meg om min for tidlig utløsning, siden jeg tydeligvis ikke var i stand til å vare med et livløst objekt. Jeg håper jeg kan bli bedre, og det er alt sammen. Dette var absolutt et underlig skriftstema.

  Svar
 • Henry Bendixen

  januar 19, 2020

  Jeg er en 35 år gammel mann som pleide å slite litt med for tidlig utløsning. Det ville slå meg fra en gang til en annen, og det var veldig frustrerende når det skulle skje. Partneren min og jeg bestemte meg for å prøve å komme i form litt mer, og dette forbedret min evne til å hindre meg i å sive ut for raskt.

  Svar
 • Kristian Kofod

  januar 19, 2020

  Mannen min har slitt med for tidlig utløsning – det kan etterlate en kone veldig skuffet, og en ektemann ganske frustrert. Det forbedres med tålmodighet og kommunikasjon.

  Svar
 • Ove Lorentzen

  januar 20, 2020

  Jeg husker da jeg var mye yngre med en vakker jente for første gang. Hun hadde større bryster og hadde på en veldig lavkuttet bluse. Hun kom hjem til meg da foreldrene mine ikke var hjemme. Hun dyttet hånden mot skrittet mitt og spurte meg om jeg ville se brystene hennes mens hun sakte løftet blusen. Da hun rørte ved min manndom rett etter, hadde jeg ingen sjanse. Da hun tok tak i mannen min, kom jeg med en gang i hånden hennes. Hun begynte å le, og jeg var helt flau.

  Svar
 • Thyge Schmidt

  januar 21, 2020

  På grunn av min kroniske avhengighet til porno nå, kan jeg ikke vare mer enn 2 minutter med en jente i sengen. Jeg har for tidlig utløsning. Dette har virkelig tatt manndommen ut av meg, og nå skammer jeg meg. Jeg føler at all vitaliteten min er borte, og det skyldes det jeg var avhengig av.

  Svar
 • Carl Hjort

  januar 23, 2020

  Det er veldig vanskelig å være den lidelsen det tar en toll på min mentale helse. Jeg er veldig selvbevisst og redd for å komme inn i et engasjert forhold. Jeg har lidd hele mitt voksne liv med denne tilstanden.

  Svar
 • Asbjorn Svendsen

  januar 23, 2020

  I mange år nå har jeg vært en svikt for alle kvinner som jeg har møtt. Hver gang jeg er i en situasjon der jeg kan gjøre en kvinne glad, mister jeg kontrollen umiddelbart. Selv den minste ideen om samleie vil sette ting i gang på feil måte for meg.

  Svar

Skriv et svar