Vekttap: Her er hvorfor det er enklere enn du tror det er

Vekttapmedisinering i Danmark: Kontra

Sunde Vaner

Mennesker over hele verden sliter med vekttap. Dette gjør at danske borgere ikke blir annerledes når det gjelder å gå ned i vekt. Overvekt blir sett oftere gjennom årene. Mange ting bidrar til at folk går opp i vekt med en unormal hastighet. Folk bruker mer tid i huset og kommer seg ikke ut for å gjøre fysiske aktiviteter. Med internett, TV og videospill finner folk flere og flere måter å være hjemme på. Disse aktivitetene er normalt ledsaget av å spise en matbit eller et måltid, noe som har effekt til sidespor og stimulerer til overspising. Når folk spiser og gjør andre aktiviteter, blir hele indikasjonen i kroppen distrahert av aktiviteten, og folk har en tendens til å ikke erkjenne at de har spist en hel pose flis når de bare mente å spise noen få.

Overvekt i Danmark

Med den danske befolkningen og de rundt omkring i verden, som utvikler seg på denne måten og ender opp overvektige, blir det en utfordring å få folk til å se de negative virkningene av overvekt og å gjøre noe med det. Mennesker blir mer og mer avers mot å delta i fysiske aktiviteter som vil føre til vekttap, i stedet opplever vi at flere og flere leter etter en enkel løsning. Man bør vurdere alle alternativer for å kaste de ekstra kiloene uten arbeid.

Contrave

For folk som sliter med å gå ned i vekt i Danmark, er det et nytt stoff som treffer markedet for å hjelpe til med vekttap. Stoffet er designet for å brukes sammen med et strengt kosthold som er rettet mot å redusere antall kalorier som en person inntar og øke fysiske aktiviteter en person driver med. Dette stoffet er kjent som Contrave; det brukes for øyeblikket til å behandle avhengigheten av alkohol og røyketrang. Legemidlet virker på en måte å påvirke sentralnervesystemet og bidra til å undertrykke sug etter mat og redusere en persons appetitt. Forsøk i kliniske omgivelser har vist å forbedre en persons vekt med minst fem prosent.

Helsekomplikasjoner

Dette vekttapet kan virke veldig lite når man vurderer en persons samlede vekt, men det er en tilstrekkelig mengde for å få stoffskiftet til å begynne å fungere effektivt igjen og begynne å redusere sjansene for at en person utvikler hjerte- og karsykdommer og diabetes. Problemet med å ta et medikament for å gå ned i vekt er at stoffet ikke er skreddersydd til én person. Siden alle er forskjellige og måten vekt blir fordelt på kroppene til forskjellige mennesker, gjør det vanskelig å finne ett medikament som passer til all behandling. Kontra fungerer for noen mennesker, men ikke for alle. Statistikken er at Contrave er effektiv hos omtrent en av hver tjue personer. Det er avgjørende at dansker som prøver å gå inn i vekttap, finner det som fungerer for dem. Det er ingen enkel tilnærming til vekttap som passer alle, og dette får folk til å gi seg på deres vekttapreise hvis den ene metoden som ble forsikret om å fungere, mislykkes for dem.

Fakta om vekttap

Fakta bak vekttap i Danmark har mer å gjøre med tilstedeværelsen av problemet med dansker og deres vektøkning. Over en fjerdedel av voksne danske er klassifisert som overvektige, og det er et veldig lite antall av dem som mottar eller prøver å motta hjelp til å miste overflødig vekt. Det er flere måter dansker kan forsøke å gå ned i vekt på. Vi har allerede snakket om en måte, som er å bruke medisiner i forbindelse med slanking og trening. En annen raskere voksende tilnærming til vekttap i Danmark er gjennom vekttapskirurgi.

Det tar forpliktelse

Som nevnt før leter folk etter en rask og rask måte å bli kvitt vekten som tok dem år å legge på. Danskere som er i middelklassen og over, velger vekttapskirurgi. Operasjonen går ganske raskt, og pasienten er normalt ute samme dag eller ikke mer enn halvannen dag etter inngrepet. Vekttapskirurgi er veldig populært og ønsket å miste vekt, men det er rapportert at det er komplikasjoner og / eller uønskede resultater som har blitt opplevd i omtrent tolv prosent av vekttapskirurgiene som ble utført årlig. Det er trender som viser at bivirkningene av vekttapskirurgi begynner å avta etter hvert som ny teknologi kommer.


6 kommentarer

 • Simon Albrechtsen

  august 18, 2020

  De av dere der ute, det er viktig å innse at kroppen din faller ned i fettlagrene når du blir sulten. Spis ernæringstett og sjeldnere. Ikke gi inn fristelser og spis noe når du ikke skal. Kroppen din vil opprettholde seg selv.

  Svar
 • Jimmy Vilhelmsen

  august 20, 2020

  For omtrent 19 år siden hadde jeg noen mindre helseproblemer. Legen min sa at jeg måtte "miste noen kilo". Vekten min på den tiden var 278 pund. Jeg er en kvinne på 5'6 "og jeg var 49 år den gangen. Noen kilo? Ikke egentlig. Jeg spurte ham hvor jeg måtte være, og han foreslo omtrent 180. Jeg antar at han ikke ville skremme meg av å prøve. Jeg spurte hva han foreslo. Jeg hadde prøvd alle vanlige kjepphest dietter før dette og fikk de vanlige resultatene fra yoyo. Han foreslo bare å spise mer frukt og grønnsaker, mindre kjøtt og meieri og øke aktiviteten. Jeg så ut på ham og sa "OK" og forlot kontoret. Jeg begynte med å kaste ut alt søppel i huset. Barna mine var voksne og på egen hånd, og mannen min, som aldri har gått opp i vekt og fremdeles passer i bryllupsdrakten, hadde ikke noe problem i det hele tatt med dette. Vi begynte det som ble en hel livsstilsbasert livsstil. Vekten begynte å avta når jeg spiste bedre og trente regelmessig. Da jeg kom tilbake til legen min året etter var jeg nede på £ 125. Jeg gikk inn på kontoret hans, og han spurte hvem jeg var. Da jeg fortalte ham at jeg heter navnet hans, falt hans kjeve. Jeg spurte hva som var problemet. Han sa "ingen hørte noensinne til meg før! ”og vi lo begge. Jeg er nå 68 år og følger den samme livsstilen. Jeg holder meg frisk, og det gjør mannen min også ved å spise godt og trene regelmessig. Jeg tror det holder at vi begge har det godt.

  Svar
 • Bo Kirkegaard

  august 20, 2020

  I en alder av 20 var jeg overvektig, jeg så i speilet og bestemte meg for å endre. Jeg begynte å spise sunn mat og gikk på treningsstudio hver dag, klokka 22 er jeg i perfekt form.

  Svar
 • Gustav Jansen

  august 22, 2020

  Jeg mistet 15 kilo etter et ketogent kosthold. Ved å spise bedre begynte jeg å gå ned i vekt, noe som gjorde meg mer motivert til å trene mer også! Jeg drikker også mer vann og bruker mindre tid på å bekymre meg for neste måltid.

  Svar
 • Robin Eriksen

  august 25, 2020

  Jeg er 5'5 og jeg var 253 kg. Snakk om en hval, og som hele tiden jaget neste kosthold. Strand dette, baconfett som, sitronvann vil smelte fettet ditt, ja, ikke. Prøvde det. Treff treningsstudioet hver dag og bare spis spis riktig. Det var slik jeg mistet 135 pund på 18 måneder. Riktig balanse, og bevegelse det er slik, det gjøres.

  Svar
 • Benny Krog

  august 26, 2020

  Jeg er så glad. Etter noen år med jevnlig sliter med vekten min. Jeg har mistet 4 kg på 3 måneder ved å spise mye sunnere og trene i en time 4 dager i uken. Jeg har så mye mer energi og utholdenhet nå! Jeg vil fortsette å opprettholde denne positive, sunne livsstilen. Engasjement og tålmodighet er nøkkelen.

  Svar

Skriv et svar