For tidlig utløsning er tøff for forhold, men behandling og forbedring er mulig

Vanlige misoppfatninger om for tidlig utløsning i Danmark

Kegal Øvelser

Å bli gammel er ikke morsomt, men det er spesielt ille når du begynner å oppleve for tidlig utløsning. Når det er sagt, er for tidlig ejakulasjon ikke begrenset til eldre menn. Mann i alle aldre lider av for tidlig utløsning i Danmark. Den mest enkle definisjonen av for tidlig utløsning er når den mannlige høydepunktet er raskere enn beregnet eller partneren hans ønsker. Dette kan oppstå under samleie, men det kan også oppstå fra annen mer menial kontakt. Noen menn har for tidlig utløsning som kan utløses ved enkel fysisk kontakt. I varierende grad av for tidlig ejakulasjon kan det være vanskelig å diagnostisere og behandle det.

Det folk ikke vet om årsaker

Det er vanskelig å prøve å spikre en årsak til for tidlig utløsning i et gitt tilfelle, siden det er flere faktorer som kan bidra til det. Det kan faktisk til og med være mer enn en faktor som tilskrives en enkelt sak. Vanligvis er det et underliggende problem som forårsaker for tidlig utløsning. Dette kan være stress, depresjon og en rekke andre faktorer. For mental helse kan også forverre for tidlig ejakulasjon og føre til at tilstanden blir verre. I noen tilfeller er mental helse årsaken til for tidlig utløsning. Hvis en person ikke er helt trygg på seg selv, kan det føre til angst og for dem å tvile på evnen. Psykisk helse kan være et eksplisitt bundet til for tidlig utløsning.

Hvordan biologiske faktorer påvirker for tidlig utløsning

Noen andre faktorer kan da bidra til for tidlig utløsning, inkludert biologiske faktorer. Dette kan omfatte å være genetisk disponert for for tidlig utløsning. En myte knyttet til for tidlig utløsning er at den ikke kan kontrolleres. Realiteten er at menn faktisk kan lære å kontrollere det er utløsning. På lik linje med hvordan blæren kan trenes, kan for tidlig utløsning også kontrolleres gjennom trening og trening. En annen myte om for tidlig utløsning er at medisiner og alkohol kan brukes forhindrer du for tidlig utløsning. Oh yeah narkotika og alkohol kan faktisk ikke kontrollere for tidlig utløsning. Noen andre alternativer er at produkter som selges på sexbutikker som spray eller kremer kan forhindre for tidlig utløsning. Realiteten er at disse produktene nesten aldri fungerer.

Sexlivet lider

På grunn av hvor stor innvirkning for tidlig utløsning er, kan sexlivet til menn bli alvorlig påvirket. Sandman oppnår klimaks for tidlig, dette kan resultere i sexliv for både han og partneren. Det er to forskjellige typer for tidlig utløsning. Den første typen kalles livslang og er tilstanden som gjenstår hos personen hele livet. Den andre typen kalles ervervet, som er når for tidlig ejakulasjon utvikler seg på et gitt punkt i en persons liv. Noen andre faktorer som er kjent for å forårsake eller forverre for tidlig utløsning, inkluderer å ha et dårlig kroppsbilde, bli seksuelt misbrukt eller seksuelle opplevelser som oppsto for ung. Hvis du har opplevd noe av dette, kan du risikere for tidlig utløsning.

Den beste måten å unngå å få ervervet for tidlig ejakulasjon er å snakke med legen din og jobbe for å avhjelpe eventuelle angst- og forholdsproblemer.

Regulering av hormonnivåer

Du vet hva jeg mener når kroppen ikke klarer å regulere hormonnivået for tidlig utløsning kan oppstå. Unormale nivåer av hormoner og bidrar til denne tilstanden. Det kan også være unormale nivåer av kjemikaliene i hjernen. Når disse kjemikaliene er i balanse, kan for tidlig utløsning. Andre måter det kan skje inkluderer gjennom en sykdom, betennelse eller en infeksjon. En annen mindre omtalte bivirkning av for tidlig utløsning er problemer med fruktbarhet. Hvis en person ikke kan ha normalt samleie, kan det være problemer med å reprodusere. Dette er et tilfelle hvor det er spesielt viktig å søke lege. Det er mange steder i Danmark som er spesialiserte og for tidlig utløsning og andre menns relaterte sykdommer.

Sykehus i Danmark

Noen ressurser for mennesker i Danmark som lider av for tidlig utløsning inkluderer St Vincent's Private Hospital i København , Beleura Private Hospital og Bethesda Hospital. Rundt huset til alle mennesker i Danmark er menn, og rundt halvparten av disse mennene er ikke fysisk aktive nok. Dette har skapt en enorm industri av helsetjenester for menn, så det er ingen mangel på godt trente fagfolk. Du kan også sjekke på nettet med et enkelt Google-søk, så vel som vurdert rådgivning eller terapi. Hvert verktøy du har til rådighet kan være et verdifullt våpen for å bekjempe for tidlig utløsning.


6 kommentarer

 • Rolf Martinsen

  august 22, 2020

  Jeg er 30 og jeg har hatt mange seksuelle problemer i det siste som stammer fra noe misbruk jeg møtte i ungdommen. Totalt sett ejakulerer jeg for tidlig, men jeg ser en terapeut nå, og alt vil være ok

  Svar
 • Andreas Poulsen

  august 22, 2020

  Jeg kan bare si at hvis det er en løsning for for tidlig utløsning, håper jeg at den aldri blir funnet. Partneren min er alltid for tidlig, og det gjør at de kan vare lenger for andre gang. Velsignelse i forkledning.

  Svar
 • Robert Truelsen

  august 23, 2020

  Hva er verre enn å bli kjent som en "to-pump-chump"? Jeg vet ikke, men jeg hadde problemene med for tidlig ejakulasjon i noen tid. Ingenting annet plager meg. Jeg får ereksjoner uten problem, og den absolutte ønsket om sex er der. 30 sekunder inn i det, og det er over. Jeg hater det. Det er flaut og vanskelig å snakke om.

  Svar
 • Markus Gade

  august 23, 2020

  Det startet i fjor. Jeg var sammen med kjæresten min som er 20 år yngre enn meg. Hun har det så bra. Når vi skulle ha sex, kan jeg ikke se ut til å vare mer enn 5 minutter. Jeg kommer bare så raskt at hun knapt blir varmet opp. Jeg lurer på om noen andre har hatt denne opplevelsen. Jeg har ikke nevnt det til legen min ennå, men jeg har forhåpentligvis behandling for denne tilstanden.

  Svar
 • Rene Vestergaard

  august 25, 2020

  Det for tidlige ejakulasjonsspørsmålet er noe jeg aldri har behandlet. Faren min sa at jeg har perfekte gener. Jeg har også på meg perfekte jeans for å sikre at det aldri blir noe problem. Jeg er ikke bekymret for det fordi jeg støtter McDonald's. Jeg tror alle vet at hvis du spiser på McDonald's, vil sexlivet ditt være perfekt. Bare spør min kone. Hun vet at jeg handler om de gyldne buer. Det er slik jeg ruller, homie.

  Svar
 • Holger Lorentzen

  august 28, 2020

  Er 30 år gammel og min kone er 24 år. Hun elsker livet og er hennes verden, men på sent har jeg oppdaget at hun gradvis mister interessen for meg. Dette er på grunn av min for tidlig utløsning, som jeg har prøvd å se forskjellige leger i hemmelighet, men ennå ikke har fått noen løsning. Den siste legen fortalte meg at det vil ta meg 1-2 år å overvinne det.

  Svar

Skriv et svar