For tidlig utløsning: Ingenting å skamme seg over, tips og triks for hvordan du skal håndtere

Når vi eldes, blir seksuell helse viktigere å opprettholde. Av de seksuelle helseproblemene vi ser når vi blir eldre, skammer menn seg mest over problemene som oppstår. En av de vanligste seksuelle problemene menn opplever er for tidlig utløsning. Det er dokumentert at rundt 30 prosent av mennene over hele verden opplever for tidlig utløsning. Menn som opplever for tidlig utløsning, føler seg ofte flau og truet med ikke å kunne tilfredsstille partneren eller måtte diskutere problemet.

Med dette i tankene lider mange menn i stillhet

Seksuel Dysfunktion

En rekke menn skjønner ikke at for tidlig utløsning kan håndteres og til og med kureres gjennom teknikker og læringsprosesser på så lite som i løpet av få måneder. Vanligvis er tidlig utløsning vanligvis et atferdsproblem med lite eller ingen mentale effekter involvert. Menn som opplever for tidlig utløsning er vanligvis ganske normale og har ingen bevis for mentale problemer. Derfor er ikke underliggende dysfunksjonelle sosiale eller livsstils problemer normalt ikke knyttet til for tidlig utløsning.

Når man vurderer en mann som lider av for tidlig utløsning, er det lett å utelukke eventuelle medisinske problemer

Hvis mannen ikke har tilsynelatende kronisk sykdom, ikke har noe krav om å ta medisiner regelmessig og har en ganske regelmessig seksuell appetitt. Å kunne kontrollere en utløsning har mye å gjøre med bevissthet om følsomhetsfølelsen i penis mens du har samleie. Når menn ikke er klar over denne følelsen, vil det sannsynligvis forekomme for tidlig utløsning. Vanligvis når en mann onanerer eller har sex i ung alder for første gang, utløsning han uten å vite hva som skjedde. På grunn av dette lærer menn etter hvert å gjenkjenne denne følelsen under sex og kontrollere orgasmen. Å være i stand til å gjenkjenne følelsen er veldig viktig for en mann å være i stand til å opprettholde et nivå av stimulering som er relativt konstant, støtte glede av sex og til slutt blir utløsningen forsinket under seksuell aktivitet. Det som er funnet blant menn som lider av for tidlig utløsning, er at de har lært å kontrollere følelsen av utløsningen under samleie og / eller identifisere følelsen effektivt.

Normalt når en mann prøver å søke behandling for tidlig utløsning, er det flere sperringer for å få gjennombrudd for å få dem på rett vei. Det meste av dette er på grunn av harde partnere de møter forholdene sine. Demontering av mentale blokkeringer er veldig viktig i behandlingen fordi disse får menn til å koble seg fra sin seksuelle evne. Å bli kvitt mentale blokkeringer gjør at menn kan åpne for øvelser og avslapningsteknikker for å forlenge utløsningen.

I Danmark varierer menn som opplever for tidlig utløsning fra 21 til 31 prosent

Felles for menn som opplever for tidlig utløsning har en uansett tilstedeværelse relatert til alder, forholdsstatus og etnisitet. Vanligvis er for tidlig utløsning underrapportert blant danske menn og gjør dermed håndteringen av tilstanden som skal behandles, noe som hovedsakelig skyldes mentale blokkeringer, skam og lav selvtillit. Danmark står overfor en unik situasjon når det gjelder for tidlig utløsning. Mange danske menn har god grunn på en måte å ikke avdekke deres for tidlig utløsningsproblem på grunn av at medisinsk fagpersonell angivelig er ukomfortabel med å behandle tilstanden på grunn av manglende usikkerhet om hvordan man kan håndtere implikasjonen forbundet med for tidlig utløsning.

Mange medisinske fagpersoner mente at for tidlig utløsning hovedsakelig er psykologisk og involverer mellommenneskelige forhold, og de ville ikke være i stand til å behandle begge i en metode tilnærming, heller disse mennene ville trenge en rekke terapeutiske omsorgsbesøk. Legepersonell føler at det er en tungvint behandling å nærme seg på et slikt primært nivå av omsorg. På grunn av dette er mange medisinske fagpersoner i Danmark overbevist om at det er grunnen til at så mange medisinske behandlinger har mislyktes. Mye er sant at for tidlig utløsning ikke bare kan håndteres og helbredes med et par legebesøk og reseptbelagte medisiner som noen seksuelle dysfunksjoner relatert til menn.

Det er viktig at menn søker hjelp til å fikse sitt for tidlige utløsningsproblem, da for tidlig utløsning resulterer i en veldig dårlig livskvalitet. Menn som lider av tidlig utløsning privat, utvikler ofte andre medisinske problemer som depresjon, erektil dysfunksjon, dårlige mellommenneskelige forhold, redusert libido og selvtillit. Å finne riktig behandling er nøkkelen, spesielt i Danmark med de faglige utfordringene som medisinsk fagperson står overfor. Menn bør søke flere behandlingsalternativer fra forskjellige områder av medisinske kategorier i sin tilnærming til behandling.


6 kommentarer

 • Anker Caspersen

  september 7, 2020

  Før hadde jeg et problem med for tidlig utløsning før jeg startet behandlingen. Jeg var alltid engstelig og deprimert ved siste jobb, men med atferdsterapi har humøret og prestasjonene i sengen blitt betydelig bedre.

  Svar
 • Tobias Mathiasen

  september 9, 2020

  Jeg trodde ikke for tidlig utløsning var et problem jeg hadde før partneren min fortsatte å bli misfornøyd med forestillingene mine. Da skjønte jeg at det var en pinlig tilstand som jeg måtte lære å overvinne.

  Svar
 • Lau Kjaersgaard

  september 10, 2020

  Det er vondt at jeg har hatt dette problemet i 6 år nå. Til tross for at jeg er yngre enn min kone, klarer jeg ikke å tilfredsstille henne seksuelt, og jeg er redd hun vil forlate meg en dag. Jeg elsker henne så mye, og jeg vil ikke miste henne.

  Svar
 • Emil Greve

  september 10, 2020

  Jeg har alltid hatt problemet med for tidlig utløsning. Det er ikke morsomt å forholde seg til, som en fyr eller en jente. Jeg har alltid blitt veldig heldig, og hatt en partner ut av ligaen min. Jeg blir fanget opp i hodet mitt og tenker på alt jeg vil gjøre, og i de første 30 sekundene, Boom, Det er over. Jeg har prøvd meditasjon, mer trening, onanert før, bedøvende geler. Ingenting fungerer, og kjæresten min synes det er morsomt. Til slutt har jeg funnet et svar. Vil du vite hva det er?

  Svar
 • Mathias Lund

  september 11, 2020

  Før hadde jeg problemer med for tidlig utløsning, men til slutt blir ting bedre og seksuallivet mitt forbedres. Jeg har kunnet tilfredsstille min kone for første gang på mange år.

  Svar
 • Knud Munk

  september 12, 2020

  Jeg opplevde for tidlig utløsning i over 5 år. Angsten og frustrasjonen med disse forholdene fikk meg til å trekke meg fra kona fordi jeg ante frustrasjonen hennes. Dette hadde tydeligvis en negativ innvirkning på ekteskapet vårt på grunn av mangelen på intimac direkte som et resultat av for tidlig utløsning. Jeg prøvde forskjellige teknikker for å prøve å fikse muy-problemet, men ingen så ut til å fungere. Ektefellen min er veldig attraktiv og var alltid villig til å tilfredsstille meg uansett. Det begeistret meg, og jeg kunne bokstavelig talt ikke holde tilbake fra utløsning. Etter noen år konsulterte jeg legen min og hun foreskrev antidepresjonsmedisiner, og dette løste problemet mitt. Jeg ble bokstavelig talt oppreist i flere timer uten utløsning, og ektefellen min var veldig satistfied med forestillingene mine, men dette førte til at hun var selvbevisst fordi jeg ikke ville ejakulere.

  Svar

Skriv et svar