Hvordan du skal oppnå et betydelig vekttap riktig

Danske løsninger for vekttap

Opretholde Vægt

Vekttap kan være en stor kamp for den gjennomsnittlige dansker. Det er faktisk en stor kamp for det gjennomsnittlige mennesket. Jeg har til og med sett noen få mennesker i form av hunder som kan bruke et omfattende treningsprogram. Men i vår tid, med all informasjon og teknologi, har vi tilgang til mange løsninger som vil hjelpe deg med alt fra vekttap til å få blomkål til å smake som kylling. I denne artikkelen vil jeg fokusere på de tre mest populære dietter for vekttap og hvordan du kan innlemme dem i kostholdet ditt for vekttap.

Fasting

Sannsynligvis den mest populære av vekttap dietter er intermitterende faste. Intermitterende faste krever at du begrenser matinntaket til en komprimert tid, vanligvis 8 timer, og raskt resten av dagen. Så tidsplanen vil se ut slik: spis fra 11.00 til 19.00 og fort for resten av tiden rundt. Det gode med denne dietten er at det har mer å gjøre med når du spiser i motsetning til hva du spiser. Selvfølgelig vil et sunt kosthold gjøre vekttapsmålene dine mer oppnåelige. Men hvis du spiser til rett tid, kan du brenne mye av søppelmaten når du er i din faste tilstand. Med noen få studier har det vist seg at vekttap øker fra 3 til 8 prosent mer i løpet av 3 uker når intermitterende faste foregår i motsetning til vanlig slanking. Kroppen din lærer å bruke mat som drivstoff, og den brenner den i stedet for å la den hvile inni deg. Utenom den økte fettforbrenningen øker det også stoffskiftet ditt, noe som fører til enda mer fettforbrenning når du trener eller engasjerer deg i intens fysisk aktivitet.

Plantebasert

Det nest mest populære dietten er plantebasert slanking. Plantebasert slanking har blitt litt av en mani på sosiale medier, og mange mennesker adopterer det. En stor grunn til populariteten er de enorme vekttapfordelene. Den beste delen av plantebasert slanking er at det er mange versjoner av det å velge mellom. For eksempel tillater noen vegetariske dietter dyrebiprodukter som fisk og melk, mens andre dietter krever fjerning av alle typer kjøtt. Det er litt fleksibilitet for å velge en diettplan som passer for deg. En liten studie viste at folk som fjernet eller reduserte kjøttinntaket i kostholdet, mistet nærmere fem kilo mer enn de som ikke gjorde det. Den eneste ulempen med denne dietten er at du mister de nødvendige næringsstoffene ved å fjerne kjøtt. Så du vil bli bedt om å se på kosttilskudd for å hjelpe deg hvis du bestemmer deg for å gå helt kjøttfri.

Lavkarbo

Til slutt er det tredje mest populære dietten lavkarbodietten. Dette pleide å være en personlig sinnsfavoritt, siden det ikke begrenser hva du spiser eller når du spiser. Det setter bare en grense for hvor mye du spiser. Du kan spise dine vanlige tre måltider om dagen så lenge du vurderer mengden kalorier som går inn i hvert måltid. Den største grunnen til at jeg liker denne dietten er kjøtt! Siden du senker karbohydratene, velger de fleste kjøtt for en tilstrekkelig mengde protein og andre viktige næringsstoffer. Mange studier viser at dietter med lite kort kan være kraftigere enn standard dietter med lite fett. Dette skyldes det faktum at det fokuserer på å fjerne riktig fett, og det øker stoffskiftet ditt samtidig. Hvis du er en tungspiser som meg, men fortsatt vil gå ned i vekt, anbefales lavkarbokosthold.

Å finne riktig vei

Alt i alt har du valg i hvordan du vil gå ned i vekt, og du må velge den veien som passer best for deg. Det intermitterende faste dietten lar deg kontrollere når du spiser. Det plantebaserte kostholdet har mer å gjøre med hvordan du spiser. Så, selvfølgelig, fokuserte lavkarbo dietten på det du spiser. Alt du trenger å gjøre er å velge den disiplinen som gjør mest for deg, og du vil være godt på vei til vekttap.


3 kommentarer

 • Nick Paulsen

  februar 24, 2021

  Jeg var aldri den tynne gutten. Søsteren min var som en skinne som vokste opp, men jeg var alltid den lubne, og jeg fikk stadig se noen andre som aldri kjempet for å være tynn. Jeg hadde null tillit. Det kom til et punkt der jeg var ekstremt bevisstløs som ung voksen. Etter å ha blitt permittert fra en jobb i 20-årene, bestemte jeg meg for å endelig slutte å klage og gjøre noe med det. Nå som jeg fant meg litt ekstra tid, kjøpte jeg en tredemølle, sporet hva jeg spiste og kaloriene bak. Jeg bestemte meg for at hvis jeg gikk ned i vekt, ville det være flott, men viktigst av alt, jeg ville være sunnere. Jeg ønsket å føle meg bedre. Sakte, men sikkert, når vi spiste mindre kalorier og trente, gikk vekten av. Jeg endte opp med å miste 30 kilo totalt. Jeg følte meg så dyktig; noe jeg trodde jeg aldri kunne gjøre, en kropp jeg trodde jeg aldri kunne oppnå, var nå en realitet.

  Svar
 • Peter Kirkegaard

  februar 25, 2021

  Jeg gikk ned 12 kg på 1 år. helt siden jeg var liten var jeg alltid overvektig. Da jeg fylte 15 begynte jeg å gå ned litt, men jeg var fortsatt over idealvekten, det var ikke før jeg fylte 18 år at jeg bestemte meg for å gå ned i vekt før jeg begynte på college. Jeg begynte bare med øvelser i treningsstudioet, men gikk ned ikke så mye i vekt. Først da jeg bestemte meg for å korrigere matvanene mine, så jeg gode resultater. Slutt aldri å spise ting du ønsket, jeg spiste dem bare andre ganger, og jeg overdrev ikke å spise dem så ofte. Det første trinnet er å godta overvekt og elske deg selv for å ønske å forandre deg. Når jeg begynte å gå ned i vekt, likte jeg meg mer og mer når jeg ser ut, og det motiverte meg til å fortsette. Nå er jeg 28 og veier 56 kg, jeg føler meg bra, jeg trener ikke regelmessig, men jeg opprettholder et balansert kosthold og som holder meg i idealvekt. Øvelsene jeg gjør må være morsomme øvelser for ikke å kjede meg og miste motivasjonen.

  Svar
 • Gustav Storgaard

  februar 26, 2021

  Jeg er gammel nå, det tok lang tid, men jeg var endelig i stand til å trene og gå til kjøpesenteret uten å bli pusten, det er en forståelse av å kunne besøke familie og venner.

  Svar

Skriv et svar